Tornio Lauantaina

Raahe-Kiekko saa Lauantaina vastaansa Tornion IHC:n joka voitti viimevuotisen II-divisioonan. Ottelusta tulee varmasti tiukka ja vauhdikas sillä kumpikin joukkue ovat olleet jo usean vuoden ajan sarjan parasta kärkeä.

Kohti sarja-avausta

Raahe-Kiekon sarja alkaa Lauantaina Suomen Texasissa eli Nivalassa jossa kohtaamme paikallisen Nivala Cowboyssin. Sunnuntaina  Ratsumiehet esiintyvät ensimmäisen kerran kotona kun vastaan asettuu Sotkamon Kiekko.

Kahden pelin viikko

Raahe-Kiekkolla on tulevana viikonloppuna kaksi harjoitusottelua, kun se kohtaa Perjantaina Koivuluodossa YJK:n Ylivieskasta ja Lauantaina Limingan Kiekon Limingassa. Kuluvan viikon jälkeen selviää myös ketkä ulkomaalaispelaajista lunastavat sopimuksen ratsumiehiin. Perjantain ottelu ...

Tornio vastaan välierissä.

Raahe-Kiekko kampesi itsensä osittain vaikeidenkin vaiheiden jälkeen jatkoon Kemin Lämäreitä vastaan käydystä puolivälierä sarjasta. Nyt vastaan asettuu Juha Silvanderilla vahvistunut Tornion TIHC. Raahelaiset veivät molemmat kauden aiemmat kohtaamiset.

Kohti kevättä ja playoffseja.

Raahe-Kiekko otti II-divisioonan pohjoislohkosta runkosarjan voiton ja saa ensimmäisellä puolivälierä kierroksella vastaansa Kemin Lämärit, joka kaatui viime sunnuntaina lukemin 2-12. Raahelaisten peli on parantunut kohti kevättä ja kaikki edellytykset on ...

Kuuden pisteen viikonloppu.

Ratsumiehet jatkoivat voittokulkuaan jo neljän pelin mittaiseksi voitettuaan Oulaisissa Kiekko-Haukat (3-12) perjantaina ja Lauantaina Koivuluodossa vierailleen TIHC:n Torniosta lukemin (5-1). Ensi viikolla Raahelaiset matkustavat Ylitorniolle kohtaamaan paikallisen ylpeyden Et-Po 72.