Sanoja, töitä ja tekoja

”Tästä se lähtee”, sanottiin kun Toukokuun viides päivä kesäharjoittelu aloitettiin tulevaa pelikautta varten. Kesäharjoittelun ihanuudesta voi jokainen jääkiekkoilija kertoa omat tarinansa.

Kesällä Joukkue kokoontui kolme kertaa viikossa yhteisiin harjoituksiin ja yksilöllisen voimaharjoittelun vastuun hoiti jokainen pelaaja henkilökohtaisesti. Lisäksi pelaajille järjestettiin jäähallista rullalätkän pelaamiseen mahdollisuus kaksi kertaa viikossa.

Elokuussa pääsimme kotikaukaloon jäälle ja työ pelitavan sisäänajosta aloitettiin lähes välittömästi. Joukkueemme kokoonpano rakentui pala kerrallaan toivomaamme suuntaan kun pukukoppiin asteli edellisen kauden pelaajia sekä Raahelaisia kokeneita pelimiehiä.

Se että oman paikkakunnan pelaajia on joukkueessamme parikymmentä, on juuri sitä mitä pienen paikkakunnan edustusjoukkue tarvitsee. Raahelaiset katsojat haluavat nähdä Raahelaisia pelaajia. Raahelaiset edustusjoukkueen pelaajat ovat läheisin esikuva Raahelaisille junioreille.

Pelitapaa työstämme edelleen ja se tulee olemaan viihdyttävää, vauhdikasta ja etenkin yritteliästä. Sitä kelpaa esittää yleisölle. Joukkueen yhteishenki, toimintatapa ja tekeminen on mallillaan. Joukkueen kapteenisto valitaan tänään ja sen joukkue yhdessä päättää, valmennus luottaa joukkueen valintaan.
Joukkueen taustajoukotkin ovat huippuluokkaa, etenkin huoltajien ja joukkueenjohtajan työnteko on täydellistä ja se helpottaa pelaajien keskittymistä pelkästään pelaamiseen.

Suuria tekoja pelaajat ovat tehneet harjoittelun ulkopuolellakin. On suunniteltu uudet pelipaidat, on tehty valmentajia helpottavia apuvälineitä, on siivottu kuivauskoppi, on mietitty otteluihin musiikit, on otettu vastuuta joukkueen markkinoinnista ja mediajulkisuudesta… Hienoa työtä ja hienoja tekoja jotka saa jatkua koko kauden.

Loppuun vielä julkisuuteen yksittäisen pelaajan hienoin teko, projekti joka on käynnistynyt ja projektin finaali koetaan syyskauden viimeisessä kotiottelussa marraskuun lopussa.
Pelaajamme Tuomas Lohtander kerää mainosmyynnillään rahaa, lahjoittaakseen myyntituotot hyväntekeväisyyteen. Hyväntekeväisyyskohteen, siihen osallistumismahdollisuuden ja projektin käytännön asioista vastaa Tumppi yhdessä Raahe-Kiekon organisaation kanssa. Mikäli haluat lähteä mukaan Tumpin projektiin niin ota yhteyttä joko Tumppiin tai minuun.

Mutta HEI! Tänään viimeinen harjoituspeli ja viikon päästä kun tippuu kiekko jäähän niin silloin jaetaan sarjapisteitä!
Joukkueemme haluaa katsomoon yleisöä kannustamaan Meidän Joukkuetta!

Nähdään jäähallilla!

kärsämä_juha-Juice