Raahe-Kiekko sai vuosikymmenen odotuksen jälkeen A-nuorten joukkueen jäälle. Joukkue perustuu kaudella 2015-2016 pelanneeseen RJK B-juniorijoukkueen runkoon, muutama pelaaja on herännyt tauon jälkeen, ja on hakemassa jälleen pelipaikkaa joukkueesta. Paluumuuttajiakin on tiedossa, niistä vähän myöhemmin kun asiat varmistuvat. Kausi 2016-17 aloitetaan Suomi-Sarjan karsintapeleillä.

Joukkueeseen haetaan vielä 4-6 pelaajaa, omien taitojesi mukaan, on pelit edustuksessakin mahdollisia, eli jos olet kiinnostunut voit ottaa yhteyttä,
Joukkueenjohtaja Vesa Eskola 044 5508766
Vastuuvalmentaja Mikko Ahola 044 5717536
RK vastuuvalmentaja Juha Kärsämä 0400 783 978

7.1.2017
Päätetäänpä hiljaisuus joka on jatkunut Suomi-sarjan karsinnan pettymyksestä asti. Nyt lyödään leuka rintaan ja hoidetaan Alueliigan ottelut alta pois, tähtäimenä on kevään Suomi-sarjan karsinnat ensi kautta varten.
Sarjajärjestäjän kyvyttömyyden vuoksi, meillä on kolme erillistä reissua Tampereen seudulle. Ensimmäinen peli oli Ylöjärven Uplakersia vastaan. Liekkö joulutauko ja pitkä pelimatka vienyt mehut, kun jo lämpöjäillä oli näkyvissä haparoivia otteita. Peli alkoikin meidän kannalta karmeasti, vastustaja iski kolme maalia eka erään ja teki vielä toisen erän ensimmäisenkin maalin ennen kuin herättiin erän puolivälissä ja paukuteltiin tasaiseen tahtiin neljä maalia tekijöinä Sahti 2, Miika ja Tumppi, syötöt näihin Teppo, Jaska, Jani, Kalle ja RONi Jeremy. Kolmanteen lähdettiin maalin takaa-ajo asemassa sillä Uplakers siirtyi toisen lopussa johtoon. Kolmas erä oli kuitenkin meidän ja siinä maaleista vastasi Jani, Miika ja Kalle, syötöt Tumppi, Sahti ja Kalle. Erän loppu oli tiukkaa vääntöä voitosta, kun Uplakers vyörytti ilman mokkea kohti meidän maalia, onneksi kuitenkin onnistumatta maalinteossa, sillä lopussa omat otteet ei ollut parhaimmillaan ja kotiinviemisenä arvokkaat pisteet vieraista.

5.11.2016
Pitkästä aikaa päästiin pelaamaan ”paikallisvastustaja” Kalajoen Junkkareita vastaan. Tilastoja katsomalla pelissä ei pitäisi olla ongelmia, mutta niin kuin aina ennenkin, nämä pelit on arvoituksia  ja voittaja selviää vasta kun päätössummeri soi, lisämausteen peliin antoi ex Raahelaisen Sami Väyrysen esiityminen JHT paidassa meitä vastaan.
Peli alkoikin vahvasti ja ensimmäinen hyökkäys päättyi meidän survontamaaliin, maali merkittiin Tepolle ja syöttöpisteet Deegu ja Mike. Maalin jälkeen peli ei sitten enää ollutkaan oikein kuosissaan, tilanteita ei syntynyt kahdessa erässä oikein kumpaankaan päähän. Tosin JHT tuli tasoihin 2-2 ennen päätöserää, varsinkin toinen maali oli heiltä hieno kuvio. Meidän toisen erän maalista vastasi Joonaksen ja Miikan syötöistä Jaska. Kolmanteen erään luisteli sitten sisuuntunut RK ja tulosta alkoi tulla, ensin Miika vajaan minuutin pelin jälkeen
3-2 syöttäjinä Joonas ja Jaska, viisi minuuttia lisää ja Kalle nosti 4-2 maalin Tepon syötöstä ja JHT:n aikalisä oli ajankohtainen. Ei auttanut, seuraavakin 5-2 maali merkittiin meille, Vaden kova viivakuti upposi helpohkosti ilman maskia sisään, syöttäjänä Roni. JHT yritti vielä ilman maalivahtia mutta, Jaska pääsi väliin ja sipaisi loppulukemat 6-2 tulostaululle.

23.10.2016
Jälleen kerran lähdettiin peliin sekavissa tunnelmissa, viikolla treenit vedettiin pienellä ryhmällä loukkaantumisten ja sairastapausten vuoksi ja vielä tuplanollat B2:n mukana, lisäksi oli vielä peliä edeltävänä päivänä kinkereitä joihin osallistui niin omia, kuin edarinkin A ikäisiä pelaaajia, viimeinen vahvistus pelaajalta tuli vajaa kaksi tuntia ennen peliä.
Peli lähti kuitenkin hyvin käyntiin, eikä pelättyä Patavauhtia nähty, tilanteita luotiin molemmissa päissä, ensimmäisestä maalista vastasi Samu ajassa 4:44 syöttäjinä Kalle ja Vade. Ässien tasoitus tuli muutama minuutti myöhemmin ja lopulta tasalukemissa lähdettiin erätauolle.
Toinen erä lähti käyntiin edelleen tasaisissa merkeissä, ensin Ässät siirtyi johtoon, mutta pian Kalle tasoitti Tepon ja Samun syötöistä, muutama minuutti eteenpäin kun Deegu nosti pienestä kulmasta ylös , syöttöpiste Janille, tästä vain vajaa minuutti eteen päin, ja jälleen oltiin tasoissa, valmiina erätauolle.
Kolmanteen Ässät yritti lisätä vauhtia, mutta Samu rankaisi välittömästi Kallen syötöstä. Hengittämisen helppoutta lisäsi vielä Deegu tekemällä toisen, johon syöttäjäksi merkittiin Teppo. Vielä ennen erän puoliväliä Attekin viimein onnistui maalinteossa Miken ja Ronin syötöstä. kolmen maalin johdossa, peli muuttui meillä järkeväksi, eikä Ässät päässyt vyöryttämään maalille ennen kuin viimeisellä sekunnilla kun pelaaminen vähän loppui kesken. Joukkueena hieno taistelu, Samu ja Kalle sai antaa entiselle seuralleen terveisiä ja vielä päälle Juhon varma pelaaminen maalissa, tulos oli meille ansaittu 6-4 (1-1, 2-2, 3-1)

16.10.2016
Edellisyönä kolmen jälkeen kotiutunut joukkue, taisteli ensimmäiset 12min tasapäisesti tasavahvaa Laseria vastaan ja näytti siltä, että tästähän tulee ennakkoasetelmista huolimatta peli. Sitten tuli pari jäähyä, molemmista vastustajille yv maali ja vielä erän loppuun kolmas. Toinen erä saatiin taisteltua vielä samoilla lukemilla kuluttamatta jäähypenkkiä ja erätauolle lähdettiin 0-6 lukemissa. Kolmas erä olikin sitten rikkonaista jäähyjen takia ja ajuriksi jo ensimmäisen erän puolella siirtynyt Laser riepotteli meitä mielensä mukaan, tehden vielä viisi maalia lopputilanteeksi 0-11 (0-3, 0-3, 0-5) tämän takia jäätiin odotteleen hämärää.

15.10.2016
Edessä oli peli, josta odotettiin tiukkaa, mutta lopulta meille kääntyvää. Ensimmäinen erä olikin meidän hallintaa JyKi kävi pari hyökkäystä joista se teki maalit, meidän erän ainoasta vastasi Deegu riistolla, ei syöttäjää. Huoli ei vielä siinä vaiheessa painanut, sillä pelillisesti oltiin niskan päällä. Toisen erän jälkeen huoli sitten jo painoikin erä meni JyKille 4-2 meidän painostuksesta huolimatta, suurin osa tilanteista, joista meidän piti tehdä maalit jäi käyttämättä, toki kaksi tehtiinkin, ensin Myde ja sitten Deegu, syötöistä vastasi Jani ja Jaska. Kolmas pelattiin tuloksellisesti tasan Deegun viimeistellessä kolmantensa, syöttäjinä Jaska ja Teppo. Pelissä näkyi pahasti huono viimeistely, rankkari ja neljä läpiajoa sekä useita avopaikkoja jäi käyttämättä. Todennäköisesti Ahi panostaa maalintekoon tulevissa harjoituksissa. Loppulukemat raskaassa vierasreissussa 7-4 (2-1, 4-2, 1-1)

9.10.2016
Edellispäivän voitto hyvällä pelillä piti fiilikset korkealla kun lähdettiin taistelemaan ennakkoasetelmissa sarjan kärkipään joukkuetta Nokian Pyryä vastaan pisteistä. Ensimmäinen erä alkoikin vahvasti kun Joona kaivoi kiekon itselleen ja nosti maalin, kellon näyttäessä 00:50. Pyry tasoitti pelin mutta otti sitten jäähyn, yv:llä Teppo ja Jaska tarjoili Kallelle paikan eikä hän erehtynyt, ensimmäinen erä meille 2-1. Toinen erä oli tasaista niin pelillisesti kuin tuloksellisestikkin, ensin Pyry tuli tasoihin, viisi minuuttia eteenpäin ja Samu vei meidät johtoon, syötöt Kosa ja Kalle. Pyryn tasoituksen jälkeen asialla Kalle, Joonan ja Samun syötöstä, erän lopussa meillä av, jonka pyry käytti ja tuli tasoihin. Kolmannen alussa pyry otti jäähyn, se hyödynnettiin Kallen tehdessä kolmantensa, syöttöpisteet Teppura ja Teppo. Erää jauhettiin loppupuolelle kunnes Samu viimeisteli loppulukemat 6-4, syötöt Roni ja Teppo. Pyry otti Aikalisaän ja heti sen jälkeen moken pois ajassa 57:07, pelattiin kuitenkin viisaasti eikä takaiskuja tullut ja tärkeät pisteet otettiin kotiin 6-4 (2-1,2-3,2-0)

8.10.2016
Parin viikon tauon jälkeen palattiin jälleen tositoimiin, tällä kertaa vastaan luisteli Ahmat. Harjoituspeli heitä vastaan ei kertonut kaikkea ja odotettavissa oli tiukkaa vääntöä pisteistä. Ensimmäinen erä oli puhtaasti meidän hallintaa, vaikka erä menikin Ahmoille 2-1, meidän maalista vastasi Kalle syöttäjinä Teppo ja Samu. Toiseen erään saatiin vielä lisää vauhtia ja tulosta alkoi tulla, ensin tasoitti Vade viivasta lämyllä vastapalloon syöttäjänä Joona, Oku teki seuraavan ylivoimalla ilman syöttäjää, kolmannesta vastasi Roni syöttäjinä Joona ja Joonas. Kolmatta pelattiin yli puolenvälin ennenkuin alkoi jälleen tapahtua, ja jälleen asialla pakki, tällä kertaa Mike ja toinen syöttöpiste Joonakselle. Ottelun viimeisen teki jälleen Kalle, tällä kertaa syöttäjina Teppo ja Jani. lopputulos 3-6 (2-1,1-3,0-2)

25.9.2016
Edellispäivän tyrmäys S-Kiekolta oli unohdettu kun Kisa Eagles saapui vuorostaan meille vierailulle, pelattuaan edellispäivänä Kalajoella tappiollisen pelin, sama tavoite oli meilläkin sillä meidän Kangasalan tappio viikko sitten ei kertonut koko totuutta. Ensimmäinen erä oli tasaista vääntöä, me kuitenkin oltiin hivenen niskanpäällä ja viimein sairastelusta toipunut ja peleihin palannut edustuksen apu Vares, katkaisi pitkän maalittoman putkemme, riistämällä kiekon löysästi pelanneelta vastustajalta siirtäen kiekon tarkalla vedolla vastustajan maaliin. Toinen erä oli puhtaasti meidän hallintaa ja maaleista vastasivat Kalle, toinen edarin apu Joona 2 kertaa, Epe hienolla yksilösuorituksella ja viimein pelaamispäätöksensä perjantaina tehnyt Karjaluodon Miika, syötöt merkittiin Joonalle, Miikalle, Kallelle Kosalle ja Mikelle. Kolmannessa pelasikin sitten jo vapautuneempi joukkue, kun eroa oli jo neljä maalia, eikä hätäpäivää ollut Jaska teki vielä toisen maalinsa Kallen syötöstä, tämän jälkeen pelaaminen vähän loppui ja Juhon hermoja koiteltiin kun vastustaja pääsi helposti maalintekoon vielä parikin kertaa. Onneksi oli etumatkaa riittävästi ja Miika viimeisteli vielä muutama sekunti ennen loppua Kallen syötöstä loppulukemat 8-4 (1-0, 5-0, 2-2)

24.9.2016
Tuplapeliviikonlopun ensimmäinen peli pelattiin S-Kiekkoa vastaan ja tiedossa oli kova peli, sillä S-Kiekon kokoonpanossa oli vain yksi häkkipää ja vanhempi osa joukkueesta kulkee edustuksen mukana. Mekin saatiin vahvistusta omalta edustukselta kun kotiin jääneet Atte, Joona ja Joonas paikkasivat lyhyttä kokoonpanoamme. Pelin alku oli vaikeaa katseltavaa ja vasta erän lopussa päästiin vähän mukaan peliin, S-Kiekko vei kuitenkin erän nimiinsä 0-2. Toiseen erään ei päästy liikkeelle ensimmäisen erän tasolla ja vastustaja vei meitä puhtaasti 0-4, meillä ei ollut edes maalipaikkoja joista kavennusta olisi voinut yrittää, torjunnatkin meni 4-19. Kolmannen erän alkuun S-Kiekko latoi kolme maalia ja Eppu lähti vaihtoon. Juho torjui mitä torjuttavissa oli mutta vielä kaksi maalia upposi sisään ja rumat loppulukemat 0-11 (0-2, 0-4, 0-5) kolmannen erän torjunnat kertoivat karua tarinaa 6-22.

17.9.2016
Kisa-Eaglesia vastaan lähdettiin sekavissa tunnelmissa, mukaan lähti erinäisten tapahtumien jälkeen vain 13 kenttäpelaajaa ja 2 mokkea, vastassa oli täysi 19+2 rosteri. Ensimmäinen erä oli puhtaasti Kotkien hallintaa, hävittiin kaikilla osa-alueilla ja maalitkin teki isäntä. selkeästi oli arkuutta tilanteissa ja jalatkin oli jäänyt tien päälle. Toiseen erään tuli kentälle täysin toisenlainen ryhmä, liikuttiin ja luotiin paikkoja mutta, vanha perisynti maalinteko ei onnistunut millään ja tuurikin oli naapurin puolella. Hyvän toisen erän takia odoteltiin tiukkaa kolmatta erää, mutta vastapuolen tehopelaaja kävi tuikkaan 3-0 maalin jo 43 sekunnin pelin jälkeen, eikä ihan hyvästä pelistä huolimatta päästy rikkkomaan kuparista, vaan avausottelun lopputulokseksi jäi erän alussa viimeistelty 3-0 (2-0, 0-0, 1-0)

9.9.2016
Kauteen valmistava viimeinen harjoituspeli pelattiin kotona JHT:tä vastaan. Edellisessä vieraspelissä JHT:tä vastaan jouduttiin eka erässä altavastaajaksi, tällä kertaa niin ei käynyt, vaan taisteltiin tasapäisesti kaksi ensimmäistä erää, ensimmäinen 0-0 ja toinen erä 1-1, toisen erän maalista vastasi Kalle, Samun ja Oton syötöistä. Kolmannessa karattiin jo 4-1 johtoon, Maalintekijöinä Kalle 2 ja Samu kerran, syötöt Kosa, Samu ja Miiro. Kolmannen lopussa jouduttiin av:lle ja JHT otti moken pois pyörittäen 6vs4 ja yhdeksän sekuntia ennen loppua he kavensivatkin lopputilanteeksi 4-2 (0-0, 1-1 3-1). Vaikka peli oli molemmilla paikoitellen sekavaa ja pelipaikat oli hakusalla, näytti kuitenkin, että peli alkaa pikkuhiljaa parantua. Todellinen mittari tasosta saadaan kuitenkin jo 17.9 kun lähdetään vierailulle Kangasalalle, Kisa-Eaglesin testatessa meidän todellisen tilanteen.

3.9.2016
Toinen tasomittaus saatiin kun pelattiin vieraissa harkkapeli JHT:tä vastaan. Edellisen harkkapelin muisto taisi olla mukana kun JHT kylvetti meitä eka erässä 4-0. Pakeilla oli paikoin suuria ongelmia saada hyvä ensimmäinen syöttö aikaan, sillä JHT karvasi vahvasti kahdella miehellä meidän päässä. Virheet pakeilta ja maalivahdilta jätti meidän pitkän takaa-ajomatkan taakse. Toinen erä oli jo paljon parempaa Tepon tehdessä ainokaisen, paikkoja oli kyllä useammallakin pelaajalla, viimeistely vain ontui, erä meni tasan 1-1. Kolmannessa peli jatkui kuten toinen päättyi, paikkoja luotiin paljon sisään ei vaan mennyt millään, erän vei JHT 1-0 lopputulos 6-1 (4-0, 1-1, 1-0)

28.8.2016
Kauden 2016-2017 ensimmäinen harjoituspeli pelattiin Ahmoja vastaan. Ennen peliä mietteet oli hieman epävarmat, sillä olihan Ahma vienyt JHT:tä kahdessa harkkapelissa 5-1 ja 5-4.
Pelin alettua huomattiin ettei Ahmoista tällä kertaa ollut meille vastusta, olivat kaikilla osa-alueilla perässä. Seitsemän minuuttia pelattu eikä Ahma päässyt kuin kerran kiertämään meidän maalin, ensimmäinen laukaus kohti maalia tuli vasta kahdeksannella minuutilla. Vaikka ensimmäiseen erään tuli vain kaksi maalia -Lauri ja Samu- ei se kertonut koko totuutta, niskan päällä oltiin vahvasti. Toinen erä katkaisi Ahman selkärangan lopullisesti kun Kalle teki kolme ja Vareksen Jaska ja Lauri yhdet mieheen. Kolmas erä oli lähinnä pelailua Samun tehdessä kolme ja Jaska yhden. Teppo, Samu ja Kalle oli toimiva ketju, toivottavasti saadaan mukaan peleihhin sarjakaudellakin. lopputulos 11-0 (2-0, 5-0, 4-0) Ahmaryhmästä taisi kuitenkin puuttua se kuumin kärki, sarjapeleissähän se sitten nähdään.